Escape postao Google Analytics Certified Partner
Zorin Radovančević
Zorin Radovančević, 02/09/2013, 2.4 minuta, 853 pregleda

Google Analytics™ Certified Partner

Tvrtka Escape d.o.o. iz Osijeka objavila je strateški dogovor s tvrtkom Google oko ulaska u Google Analytics™ Certified Partner program. Kao GACP, Escape d.o.o. nudi svojim klijentima veliki broj internet marketing usluga pomoću kojih unapređuju online poslovanje korištenjem Google Analytics alata, uključujući planiranje praćenja uspješnosti internet marketinga, implementaciju naprednih funkcionalnosti, analizu medija i konzultacije, optimizaciju web stranica i sve ostalo vezano za internet marketing.

“Vrlo smo ponosni i sretni objaviti ovaj veliki korak u našoj daljnoj specijalizaciji u Internet marketing industriji. GACP certifikat fokusira nas u još većoj mjeri na Google proizvode vezane za Internet marketing te dodatno motivira rad i učenje. Želimo se zahvaliti našim dragim klijentima na pomoći, podršci i pristupu godinama prikupljanim podacima bez kojih se ovo ne bi dogodilo.”

Google Analytics je profesionalno analitičko rješenje koje omogućuje tvrtkama bogat uvid u svoja digitalna izdanja i marketinšku učinkovitost. Uz snažne, fleksibilne i jednostavne značajke alata male i velike tvrtke mogu mjeriti performanse kako bi izradile efikasnu marketing kampanju, poboljšano korisničko iskustvo i optimiziranu digitalnu strategiju. Napredna atribucija za konverzije i alati za eksperimentiranje pomažu marketingu odrediti najbolji raspored proračuna i resursa za postizanje optimalnih rezultata rezultate. Za više informacija, posjetite google.com/analytics.

Google Analytics Certified Partner Program visoko je kvalificirana globalna mreža tvrtki specijaliziranih za Google Analytics, besplatno profesionalno analitičko rješenje. Tvrtke svih veličina mogu od certificiranih partnera očekivati profesionalnu pomoć u edukaciji, implementaciji, prilagodbi i savjetovanju s ciljem poboljšanja njihovih web stranica i marketing kampanja. Svi partneri unutar ovog programa se pažljivo provjeravaju od strane Google-a i moraju ispuniti stroge standarde kvalifikacije. Za više informacija o ovom programu posjetite google.com/analytics/partners/partners-criteria.html

Da li vam je ovaj članak bio koristan?

Tagovi:

Idemo u projekt skupa!

Hamag Bicro
ESIF
EU