Escape u 2014. godini
Damir Podhorski
Damir Podhorski, 05/01/2015, 3.3 minuta, 244 pregleda
Blog kategorije: Blog, Zanimljivosti

Definitivno kasnimo s ovim člankom, ali nakon ovakve godine morali smo se i mi malo odmoriti. Što reći o 2014. godini u Escape-u? Bila je to godina velikog napretka za Escape.

Već tradicionalno, nastavili smo održavati edukacije i predavanja u području e-marketinga, pa smo tako, između ostalog posjetili brojne konferencije od kojih bi svakako izdvojili OMGCommerce, ZadarDigit, Weboo, Webiz. Najatraktivnije od svega, svakako je bilo prvo održavanje predavanja na brodu. Ove godine (2015.) planiramo napraviti predavanja na još jednom prijevoznom sredstvu.

Održavanje predavanja na broduOdržavanje predavanja na brodu

Suradnja koja se dogodila u 2014. godini, također je jedno od iskustava za koja smo sigurni da će se nastaviti, a time i promovirati internet marketing među mladim ljudima. Naime,  Escape je u ovoj  godini u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Osijeku održao edukaciju Google AdWords za 36 studenata. Najboljih troje među njima svoju je praksu odradilo u Escapeu što im je pružilo neponovljivo iskustvo i priliku za nastavak rada u našoj tvrtki. Upravo zbog pozitivne reakcije studenata, u 2015. ova suradnja će se nastaviti uz daleko opsežniji program koji će omogućiti svim zainteresiranim studentima da dobiju priliku raditi na stvarnim Google AdWords kampanjama.

Proširivanje tržišta na kojem je smo već zauzeli svoj položaj dogodio se prilikom preuzimanja franšize Londonske škole za odnose s javnošću u Hrvatskoj. U 2014. godini, održala su se dva semestra diploma programa koje je uspješno završilo preko 30 polaznika. Novost koju smo u sklopu škole uveli, a do sada nije postojala u Hrvatskoj, su dva nova programa: Marketing i oglašavanje na tražilici Google (Search Engine Marketing) i Marketing i komunikacija na društvenim mrežama (Social Media Marketing). Ovi su certifikati pružili mogućnost svim zainteresiranim ljudima da se obrazuju za nove smjerove koji su sve traženiji. U jednoj generaciji u dva certificirana programa edukaciju je završilo 20 polaznika, što dovoljno govori o tome koliki interes vlada za ova područja.


LSPR edukacijaLSPR edukacija

Kako bi sve funkcioniralo kako je i red, u 2014. godini, zbog proširenja poslovanja zaposlili smo još dvoje ljudi, a početkom 2015. zapošljavamo još dvoje, čime broj Escapeovaca raste na 10.

Financijski, Escape je u 2014. ostvario rast od 100% prihoda u odnosu na 2013., a u 2015. godini očekuje se jednak trend.

Escape i dalje ima samo jednu misao vodilju, a to je da je najvažnije zadovoljstvo klijenta. Jer uspješno odrađena kampanja, znači i zadovoljnog klijenta koji ostaje poslovati s nama.


Na kraju, Escape tim želi Vam sretnu i uspješnu Novu 2015. godinu!

Da li vam je ovaj članak bio koristan?

Tagovi:

Idemo u projekt skupa!