HitIt.Digital – We Hit It Again
Damir Podhorski
Damir Podhorski, 06/03/2017, 2.1 minuta, 1558 pregleda
Blog kategorije: Blog, Zanimljivosti

Nije se bilo teško odlučiti za ponovnu organizaciju HitIt.Digital konferencije. Zapravo, prvi dogovori za ovogodišnju konferenciju su započeli već po završetku prošlogodišnje. Neočekivano dobar odaziv sudionika zbog kojeg se tražila “stolica više”, pozitivna energija, odličan feedback, humanitarni karakter, sve nas je to motiviralo da ponovno organiziramo HitIt.Digital.

Kao i prošle godine i ove godine dovodimo predavače iz Google-a, ovaj puta čak dvoje. Od domaćih snaga tu će svakako biti predavači iz naše tvrtke a kao i prošle godine ponovit ćemo case study s našim klijentom kako bi vam pokazali kako to radimo u praksi.

Hitit Digital - Davorin Černoga

Ove godine konferencija će u odnosu snaga biti 4 za Google Analytics i 3 za Google AdWords. Nadam se da nam to nećete zamjeriti, ali smatramo da je Google Analytics vrlo važan u svakodnevnom poslovnom odlučivanju s obzirom da je digitalija sve važniji dio poslovanja. No, o tome će vam više govoriti i naš Zorin.

Miroslav je odlučio pokazati nam kako se Google AdWords može koristiti i za nešto drugo, ne samo za oglašavanje. Ne mogu vam više reći jer je i on sam tajnovit po pitanju tog predavanja jer ne želi da nešto “iscuri” u javnost prije reda.

Kao i prošle godine i ove godine će konferencija biti humanitarnog karaktera.

Obzirom na to da do konferencije ima ravno mjesec dana svakako se požurite i što prije napravite prijavu za konferenciju kako ne bi baš vi bili oni zbog kojih ćemo morati tražiti “stolicu više”.

www.hitit.digital

Da li vam je ovaj članak bio koristan?

Tagovi:

Iza svakog ekrana je čovjek.

Hamag Bicro
ESIF
EU