Internet marketingom do zaposlenja
Miroslav Varga
Miroslav Varga, 16/11/2011, 1.6 minuta, 1136 pregleda

Ili kako s nula ulaganja do zaposlenja

Internet marketing već dugo nije igračka. Mnoge tvrtke svoje poslovanje i postojanje mogu zahvaliti upravo internet marketingu (i naša tvrtka). Ali naći zaposlenje pomoću internet marketinga nije baš bilo uobičajena pojava.
Na WEB::STRATEGIJI sam prije dvije godine predstavio način na koji je kolega Alec Brownstein našao posao koristeći Google AdWords kampanju. Našao je svoj dream-job investirajući samo 6$.

Tko je pomislio da internet marketing ne može bolje, uskoro je dobio novi case study. Kolega Steven Severn je korištenjem Facebook oglašavanja pokušao naći posao u tvrtki Saatchi&Saatchi. Uložio je 3,43$ i uspio doći do toga da ga pozovu na razgovor. Nije dobio posao tamo, ali kada su to vidjeli iz jedne druge tvrtke, toliko im se dopalo rješenje da su ga odmah zaposlili. Po meni Saatchi&Saatchi je jako pogriješio.

Ali meni osobno najviše se dopao pristup koji je iskoristio kolega Miguel Durao. On je uložio 0$ i malo svog vremena i našao je posao. Svakome preporučam da pokuša iskoristiti internet marketing i svoju kreativnost za nalaženje svog zaposlenja iz snova.

Da li vam je ovaj članak bio koristan?

Idemo u projekt skupa!

Hamag Bicro
ESIF
EU