Londonska škola za odnose s javnošću i Escape
Damir Podhorski
Damir Podhorski, 04/03/2014, 3.4 minuta, 888 pregleda
Blog kategorije: Blog, Zanimljivosti

Krajem prošle godine dobili smo vrlo zanimljivu ponudu – upravljanje Londonskom školom za odnose s javnošću. Na prvu smo odgovorili da nas to ne zanima i da nije naš core business. No, samo par sati poslije na autoputu Zagreb – Osijek, ta ideja nam se sve više činila logičnom. Naime, kao što vjerovatno znate, edukacije, seminari i predavanja su način na koji mi komuniciramo s našim tržištem. Kako su prolazili kilometri i kako smo bili sve bliže Osijeku, tako smo bili i sve bliže ideji da preuzmemo ovaj projekt. Kada smo odluku donijeli, nije nam trebalo puno vremena da ispunimo sve uvjete za preuzimanje franšize.

Ipak, odluka nije trajala samo dva sata koliko traje vožnja Zagreb – Osijek. Naravno da smo ulazak u ovaj projekt odradili “školski” te prije konačne odluke analizirali potencijale ulaska u ovaj projekt i napravili malu SWOT analizu. U nastavku možete pročitati zašto smo se odlučili preuzeti na sebe upravljanje Londonskom školom za odnose s javnošću (LSPR).

Što preuzimanje znači za Londonsku školi za odnose s javnošću?


Internet, tražilice i društvene mreže danas su iz korijena promijenile način na koji komuniciramo s javnošču. Pojavila su se zanimanja koja do prije par godina nisu postojala (community manager, SEO specijalista, SEM specijalista i sl.). Marketing i PR danas zahtijevaju drugačija znanja i vještine. Upravo u tome smo uvidjeli priliku i snagu ovog projekta. LSPR-u je definitivno bilo potrebno “osvježenje” programa, te smo u program LSPR Diplome uveli dva nova modula – Društvene mreže u službi PR-a te Internet tražilice u službi PR-a.

Što preuzimanje znači za Escape?


Kvalitetno iskustvo i nove mogućnosti širenja poslovanja na polju edukacija. Escape je po prvi puta profesionalizirao svoje iskustvo u educiranju drugih. Uz to, Escape će dobiti i kvalitetna znanja i iskustvo iz područja odnosa s javnošću te upravljanja reputacijom. što u nadolazećem periodu ima vrlo velik značaj i za internetski marketing.

Planovi?


Upravo smo u procesu upisa u program Diplome – Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom. Ovaj edukacijski program je jedan od najpoznatijih i najrelevantnijih programa educiranja u odnosima s javnošću. Uz njega u planu imamo i nove programe u obliku naprednih i standardnih certifikata poput Marketing i oglašavanje na tražilici Google i Marketing i komunikacija na društvenim mrežama.

Informacije o LSPR-u možete pronaći na web-u: www.lspr.hr i na društvenim mrežama: Twitter @LSPRCroatia i Facebook facebook.com/lspr.croatia također i na mail [email protected] te broj mobitela 099 444 11 22

Da li vam je ovaj članak bio koristan?

Tagovi:

Idemo u projekt skupa!

Hamag Bicro
ESIF
EU