Sretna i uspješna 2014. od Escapeovaca!
Damir Podhorski
Damir Podhorski, 02/01/2014, 2.1 minuta, 99 pregleda
Blog kategorije: Blog, Zanimljivosti

Prvi je radni dan Nove 2014. godine. I dok neki još uvijek liječe posljedice prekomjerenih obroka zasnovanih na prasetini, francuskoj salati i nekoliko kapljica alkohola previše ili su uspjeli spojiti i ova dva dana u jedan mali godišnji, čisto da predahnu od 2013. i prikupe energiju za 2014., mi smo u Escape-u odlučili započeti Novu 2014. radno intenzivno. Kažu kakav ti bude prvi dan Nove godine takva će ti biti cijela godina. 

Počeli smo radno intenzivno jer ove godine nas čeka puno posla i nekoliko novih projekata. Iako imam veliku želju da baš danas u ovom članku najavim nove projekte koji nas čekaju na samom početku 2014. godine, nažalost zbog pomnog planiranog procesa provedbe projekata i PRa koji je osmislio naš PR guy Željko Riha – ne smijem. Morati ćete se malo strpiti.

I kako je uobičajeno praviti poslovnu reviziju i rekapitulaciju protekle godine, ja ću samo kratko zaključiti da nam je 2013. godina bila ta koja nam je stvorila prilike za nove projekte u 2014:

– povećali smo tim s troje novih zaposlenika, Davorin Černoga, Marina Obšivač i Željko Riha, sve profesionalci u svom području

– postali smo Google Analytics Certified Partner

– osnažili smo suradnju s ruskim turističkim operatorom TUI na razinu strateškog partnera

– sklopili smo nova partnerstva na području edukacije za internet marketing

– novi klijenti, poglavito iz područja turizma, odlučili su nam povjeriti svoje kampanje

povećali smo prihode u odnosu na 2012. za 70%

Naravno da sve ovo ne bi mogli napraviti bez Vas: naših klijenta, partnera, prijatelja, obitelji. Neka vam je sretna i uspješna Nova 2014. godina!

Da li vam je ovaj članak bio koristan?

Tagovi:

Iza svakog ekrana je čovjek.