Velika Google Analytics novost
Miroslav Varga
Miroslav Varga, 18/11/2011, 1.6 minuta, 919 pregleda
Blog kategorije: Blog, Google Analytics

Svjetska premijera na WEB::STRATEGIJI

Na prošlotjednoj internet marketing konferenciji WEB::STRATEGIJA održao sam predavanje o tome kako izmjeriti najkorisniju web-stranicu na web-sjedištu. Stoga s veseljem želim javiti veliku novost:

Mi već nekoliko godina predlažemo Google Analytics timu kojeg vodi Avinash Kaushik uvođenje funkcije ‘najkorisnija stranica’ unutar web-sjedišta. Poslali smo Google Analytics timu razloge zbog kojih je to važno i način na koji mi to radimo.

Kako sam predstavio našu metodu na WEB::STRATEGIJI, neposredno nakon konferencije je Avinash Kaushik predstavio novu Google Analytics funkciju pod nazivom FLOW cijelom Svijetu. Svi koji su bili na WEB::STRATEGIJI imali su priliku nakratko biti ispred cijelog Svijeta. Time se još jednom potvrdilo da je WEB::STRATEGIJA mjesto na kojem se mora biti!

Koristim ovu priliku da se zahvalim svima koji su prepoznali važnost moje prezentacije i opet me proglasili najboljim predavačem.

Moram priznati da se ubuduće bojim izlagati jer me auditorij razmazio svojim pohvalama i ocjenama. Kako je rekao kolega Hladnik,

– Ne znam kako, ali sada si uspio haknuti i e-mail evaluacije smiley

Svakako Vas molim da pogledate ovaj video na 28:20 min. Mvarga sam ja, a oziđek bi trebao biti Osijek:

Hvala svima još jednom!

Da li vam je ovaj članak bio koristan?

Tagovi:

Idemo u projekt skupa!

Hamag Bicro
ESIF
EU