Escape Digital Agency - više ne tako malena agencija za digitalni marketing koja u 2021. godini broji preko 30 članova kreativnih i stručnih timova.

Tvrtka je osnovana 2003. godine te je do 2011. godine web development bio primarna djelatnost tvrtke. Teško je izbrojati i nabrojati koje su sve web trgovine i web stranice izašle iz prostorija tvrtke Escape, kako na području Hrvatske tako i na području Velike Britanije, Danske i SAD-a.

Escape je i tada za svoje klijente stalno tražio nove načine kako ulaganje u izradu web stranice i web trgovine unovčiti, odnosno kako klijentu ostvariti taj famozni ROI (Return On Investment). Kako bi doskočio tom problemu 2006. godine započelo je testiranje, u Hrvatskoj dotada prilično nepoznatog, sustava Google oglašavanja.

Strateška odluka iz 2011. godine od strane menadžmenta o potpunom napuštanju web development djelatnosti, dovodi do toga da Escape postaje Google certificirani partner, specijaliziran za oglašavanje na Google platformi.

Kako su rasle potrebe tržišta i samih zahtjeva klijenata za sveobuhvatnom uslugom digitalnog marketinga koja uključuje i oglašavanje na društvenim mrežama, fokus agencije usmjerio se i na Facebook, Instagram, LinkedIn i TikTok platforme.

Danas je Escape agencija za digitalni marketing koja svoj posao zasniva na partnerskom odnosu s klijentom i naprednom korištenju podataka u svrhu ostvarivanja vrhunskih rezultata oglašavanja.
Google marketing odjel, odnosno naši „guglovci“, certificirani od prvog do zadnjeg, u svojim glavama i svojim prstima stvaraju, oglašavaju, analiziraju i pomno prate kampanje na Google tražilici kao i pratećim Google servisima. No, to nije sve, i ne, nije TV reklama, rade i analizu uspješnosti digitalnih marketinških kampanja pomoću Google Analytics alata.

Social media marketing odjel, interno poznati kao „socijalci“ s Blueprint certifikatima (Facebook Certified Digital Marketing Associate i Facebook Certified Creative Strategy Professional) u potpisu, napravit će sve što je potrebno za izgradnju Vašeg brenda na društvenim mrežama Facebook, Instagram, LinkedIn i Tik Tok. Social media marketing tim isplanirat će vam strategiju, osmisliti i kreirati vizualni identitet brenda, kreativne kampanje, zanimljive copyje, maštovite vizuale te sve to oglašavati na Facebooku, Instagramu i LinkedInu.

Naši stručni timovi nude plaćeno oglašavanje na platformama društvenih mreža, tražilici Google i pratećim Google servisima te analizu uspješnosti digitalnih marketinških kampanja pomoću Google Analytics alata za klijente iz područja turizma, prijevoza, zdravlja, ljepote, tehnologije, medija, telekomunikacija, proizvodnje, maloprodaje, uslužnih djelatnosti, zdravstva, obrazovanja, financija, osiguranja i mnogih drugih.

Iza svakog ekrana je čovjek.

Hamag Bicro
ESIF
EU